Karl May: A Medveölő fia (Kamaszkorunk kedvencei sorozat)

Baumann, a vadnyugati vadász a medvék esküdt ellensége; egy medve ölte meg a feleségét, és csaknem elpusztította a fiát is. Azóta ha meghallja, hogy valahol egy medve kószál, nem nyugszik addig, amíg meg nem öli. Innen kapta nevét is: Medveölő. A sziú indiánok egy csoportja, az ogallalla harcosok elfogják Medveölőt és barátait. Biztos halál vár rájuk, hiszen fel akarják áldozni őket a Pusztító Tűz sírján. A hír hallatára Martin elindul néhány barátjával, hogy kiszabadítsa a foglyokat. Útjuk során fölbukkannak a May-regényekből már jól ismert, klasszikus figurák: Old Shatterhand és Winnetou.

A könyv letölthető fájljai:

1-2-fejezet-A-medvel-fia

3-4-fejezet-A-medveolo-fia

5-6-fejezet-A-medveolo-fia

7-8-fejezet-A-medveolo-fia

9-fejezet-A-medveolo-fia

24 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedves Nick!
    Örülök,hogy ismét Önre találtam Evila youtube posztjának köszönhetően……az egyik kedvenc gyerekkori iróm volt Karl May.Jó nosztalgiázni ,ismét kiskamasznak érezhetem magam.Várom a következő részeket és remélem még sok indiános regénnyel találkozhatunk az előadásában. Hálás köszönet az eddigi és jövőbeni munkájáért!

    • Örülök, hogy sikerült hozzám eljutnia! Ha tetszik, amit csinálok, nem veszem rossz néven, ha másoknak is ajánlja a honlapot. 🙂

  2. Köszönöm szépen a felolvasást !
    Nagyszerű a felolvasás ezt tanítani kellene ! És még sok ilyen indiános témájú könyveket ha lehetséges .

  3. Kedves Nick! Köszönöm a felolvasást. Örülök, hogy megtaláltam a YouTube-n és nagy ijedtség után a honlapon. Nagyon jó választás volt ifjú korunk kedvence és ha lehet kérésem, szívesen meghallgatnám Grant kapitány gyermekeinek kalandját.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

További hangoskönyvek