Charles T. Rose: A jelkép

A jelkép maga a hatalom, amelyet egy gonosz démon kovácsolt, ám egy gigantikus háborúban vereséget mértek rá és seregére. A jelképet, a pecsétet négy darabra törték és a brit szigetek négy határán temették el örök időkre.

Mi történik, ha két skót földműves napjainkban megtalálja ennek az ereklyének egy darabját, amelyet egy kelta király rejtett el a rómaiak elől? Kik és miért akarnak a Chatus-kincsek nyomára bukkanni?

Miért kellett meghalnia két közvetítőnek, akik értékesíteni akarták a kincsek egy részét, és mi köze mindehhez Williamnek, egy kamasz srácnak, valamint Elizabethnek, a barátnőjének, akik Burnley-ből érkeztek egy régész táborba? Pénzéhes kutató, profi műkincsrabló és a sötétség démoni erői csapnak össze, hogy a négy részre tört jelkép a birtokukba kerüljön.

Kaland, krimi és fantasy elemek keverednek össze Rose legújabb regényében, amelyet a Nagy krónikáskönyv után írt, s melynek hangoskönyvként valósul most meg az ősbemutatója.

Hangoskönyv fájl letöltése:

1-fejezet-A-jelkep

2-fejezet-A-jelkep

3-fejezet-A-jelkep

4-fejezet-A-jelkep

5-fejezet-A-jelkep

6-fejezet-A-jelkep

7-fejezet-A-jelkep

8-fejezet-A-jelkep

9-fejezet-A-jelkep

10-fejezet-A-jelkep

11-fejezet-A-jelkep

12-fejezet-A-Jelkp

21 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Kedves Nick, nagyon örülök, hogy megtaláltam! Imádtam a felolvasásokat, és szeretettel várom a következőket. A Jeeves-könyvek is visszakerülnek? Lehet, hogy nekem is le kéne töltenem azokat, amelyek tetszenek. További sikeres munkát kívánok! Hűséges hallgatója: Szikszai Aranka Görögországból.

  2. A Jeeves-könyvek majd egy regisztrációs részen lesznek, úgy mondanám, hogy egy kis, engedéllyel működő hallgató teremben, miután azok is a tiltott könyvek listáján szerepelnek. A GABÓ adta ki, és jelentett fel miattuk. De lehet, hogy fent lesz egy 24 órás akcióban, amikor meghirdetem.

  3. Kedves Nick, először is gratulálok a honlaphoz! Másodszor szeretném megkérdezni, hogy online hallgatásnál ugrási lehetőseg nincs? Bevallom, én a bevezető zenét nagyon szívesen átugranám. Elkezdtem hallgatni ezt a könyvet, de 4 oerc elteltével ismég zene szólt. A kurzor is olyan, hogy nehéz húzni. Telefonon hallgatnám. Ha abbahagyom az olvasást, legközelebb onnan folytatódik a felolvasás, ahol abbahagytam? Köszönöm ha válaszolsz.

      • Kedves Nick! Nekem is ugyanez a problémám. Próbálkozom, milyen felületen hallgassalak és hogy találok vissza gyorsan oda, ahol abbahagytam. Próbáltam letöltés után Spotify-jal és a telefonom saját lejátszóján is megnyitni a hangfájlokat, de a 15 mp-es előre/hátra ugrás sehol nem jelenik meg, pedig nagyon sokszor lenne rá szükség! 🙂 Vajon mi lehet a megoldás erre? Mindenképpen köszönöm a felolvasásokat, a kitartásodat és hogy a változó körülményekhez ilyen rugalmasan tudtál és akartál alkalmazkoldni! Olvassál nekünk még sokáig! :-))

    • Ajánlom kimondottan hangoskönyv hallgatásra fejlesztett applikációt használni mint pl.: Smart audiobook player, vagy simple audiobook player. Sokkal könnyebb kezelni, ott folytatja, ahol abbahagyta sőt még könyvjelzőt is be lehet állítani még az ingyenes verzióban is.

  4. Nagyon szépen köszönöm az élményt és a hangot!🙏😊Még ismerkedem hová mentem hol találom de remélem semelyiket sem hagyom ki😉🤩

  5. Kedves Nick! A FB-on rendszeresen kapom az értesítéseket, így folyamatosan figyelemmel kísérhettem az „eseményeket”. Kedvelem a felolvasásait, feldobják a pocséknak induló napjaimat is. Köszönöm az Önnel töltött és remélhetőleg ezentúl is tölthető kellemes órákat. Egy hűséges hallgatója az USA, Arkansas államából. ( A „törölgetők” pukkasztása végett is. Hallgatói tábora már Görögországtól az USA-ig terjed. 🙂

  6. Kedves Nick! Nagyon tetszett ez a könyv is, köszönöm! Szerinted miért nem találja a google, mikor rákeresek? Nem ismeri ezt a regényt a net.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

További hangoskönyvek