Noah Gordon: Az orvosdoktor

Az orvosdoktor a tizenegyedik század orvostudományának sötét berkeibe, Angliába, s onnan kiindulva a kelet-ázsiai birodalmakba kalauzolja el a tudásra szomjas Rob J. Cole-t,akit azzal az isteni ajándékkal áldott meg a sors, hogy kézrátétellel megérzi, megállapítja a közelgő halált. Ám ez az áldás azokban az időkben boszorkányságnak minősült, s hősünk is csak azon az áron menthette meg életét, hogy az arabok közt zsidónak adta ki magát, s katonaorvosként végigélte az egymás ellen zúduló keleti hatalmak rettenetes háborúit, miközben csakis a tudni vágyás vezette küzdelmes útján – no meg annak a tüzes szemű lánynak a szépsége, akit képtelen lett volna elhagyni…

Letölthető fájlok:

1 2. Fejezet Az Orvosdoktor

3 4. Fejezet Az Orvosdoktor

5 6. Fejezet Az Orvosdoktor

7 8. Fejezet Az Orvosdoktor

9 10. Fejezet Az Orvosdoktor

11 13. Fejezet Az Orvosdoktor

14 15. Fejezet Az Orvosdoktor

16 17. Fejezet Az Orvosdoktor

18 20. Fejezet Az Orvosdoktor

21 22. Fejezet Az Orvosdoktor

23 25. Fejezet Az Orvosdoktor

26 28. Fejezet Az Orvosdoktor

29 30. Fejezet Az Orvosdoktor

31 32. Fejezet Az Orvosdoktor

33 34. Fejezet Az Orvosdoktor

35 36. Fejezet Az Orvosdoktor

37 38. Fejezet Az Orvosdoktor

39 40. Fejezet Az Orvosdoktor

41 42. Fejezet Az Orvosdoktor

43 44. Fejezet Az Orvosdoktor

45 46. Fejezet Az Orvosdoktor

47 49. Fejezet Az Orvosdoktor

50. Fejezet Az Orvosdoktor

51 53. Fejezet Az Orvosdoktor

54 56. Fejezet Az Orvosdoktor

57 59. Fejezet Az Orvosdoktor

60 62. Fejezet Az Orvosdoktor

63 65. Fejezet Az Orvosdoktor

66 69. Fejezet Az Orvosdoktor

70 73. Fejezet Az Orvosdoktor

74 75. Fejezet Az Orvosdoktor

76 77. Fejezet Az Orvosdoktor

78 81. Fejezet Az Orvosdoktor

 

22 HOZZÁSZÓLÁS

  1. A filmet latva nem gondoltam volna hogy a konyvet kezbe veszem valaha. Andy Weir miatt az oldaladra találva viszont elkezdtem hallgatni a felolvasásaid nem sci-fi temakban is. Kiderült hogy szuper jo izlessel valasztasz konyveket, igy adtam egy eselyt az Orvosdoktor konyvnek is. Elkepesztoen jo konyv es szerencsere semmi koze a filmhez. Halas koszonet es alig varom a felolvasasod, mar sajna 26- nal jarok ugyhogy kicsit fekezek 🙂 megy a kovetkezo tamogatas nagyon koszonjuk a munkadat!
    A tobbieknek: kisse alul kommentelt ez a konyv Nick oldalan, adjatok egy esélyt ti is es nem banjatok meg 🙂 az eddigi legjobb felolvasás es legjobb sztori!

  2. Szia, nagyon köszönöm! Sajnos vigyázni kell vele, mert függővé tesz… Én belekezdtem és hosszú utazásaim során csak hallgattam, hallgattam a lebilincselő történetet és előadásmódot és egyszer csak azt vettem észre a néhány nap alatti 16-18 óra könyv- és előadás hallgatás után, hogy kb kicsivel több, mint a felénél, max háromnegyedénél lehetünk a story alapján…, DE HOL A KÖVETKEZŐ RÉSZ?!!! Aztán persze szidom magam a telhetetlenségemért, mert csak selyteni vélem mekkora meló is ezt a hangoskönyvet felolvasni, előadni, folyamatosan szerkesztgetni, stb… Szóval nagyon köszönöm! – És nagyon visszafogott vagyok, ha már idáig eljutok a nélkül, hogy feltegyem a kérdést, na oké, DE MIKOR LESZ MÁR FENN, A KÖVETKEZŐ RÉSZ?! 🙂

  3. Házimunka közben hallgatom az általad felolvasott hangoskönyveket. De most már csak akkor csinálok bármit is, ha hallgathatom közben a felolvasásaidat. Tehát azokon a napokon mikor nincs új rész az Orvosdoktorból, áll itthon az élet! 🤪😁
    Csak annyit segíts, hány fejezet lesz?
    Nagyon köszönöm, hogy bearanyozod a takarítás-főzés-mosás Bermuda-háromszögét!

  4. Kedves Nick!
    Nagyon színvonalas felolvasás, a könyv maga is remek. Ápolónő lévén, külön érdekes számomra, hogy a rég – múltba is voltanak ilyen mélyen elhivatott emberek. Hálás vagyok érte.
    Alig várom a folytatást.
    Szeretettel üdvözölöm Eke Ilona

  5. Hálás köszönet. Függőséget okoznak a felolvasásaid! Sosem volt ennyire élvezetes a házimunka, és ennyire rövidek az utak… H.

  6. Az eddig féltett részeket ma egyfolytában, ismét végighallgattam. Nagyon várom a folytatást.
    A Sámánt is felolvasod majd?

  7. Köszönöm Nick! Nagyon tetszett az orvosdoktor története IS. Kisgyerekként szántam, később drukkoltam neki, izgultam érte, féltettem az életét majd azt kértem, hogy végre büntetlenül gyakorolhassa, amire teremtetett és amiért annyi viszontagságot vállalt és tanult. És a végére értünk. És most újra hallgathatom elejétől…reggeltől estig, amíg jön a következő nagyszerű felolvasás, illetve helyesebben előadás. Mert tőled előadást kapunk. Én is függő lettem, mint ahogy már előttem is írta egy rajongód. További sok sikert neked és jó könyveket nekünk.

  8. Szia Nick,
    mindíg örömmel hallgatlak, jók a választásaid és követhetően, élményt adóan olvasol.
    Egymásról amúgyis tudjuk, ki milyen is – viszont szólni akartam, az az egyébként remek Orvosdoktor felolvasásban a 17.-ik fejezet vége felé benne felejtzettél egy röpkebakit és egy pár perces duplázást.
    Köszi az élményekért, további jó munkát: teddyted

  9. Egy nagyon jó könyv,sok fontos gondolattal.A nagyszerű előadása még élvezetesebbé teszi.Hálás köszönet érte,és további jó munkát!!🤗

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

További hangoskönyvek