Jussi Adler-Olsen: Nyomtalanul

A középkorú, kissé kiégett nyomozót, Carl Mørk kiváló kopó, de egyúttal fárasztó alak is, akivel a kollégái nem dolgoznak szívesen. Amikor megalakul a Q-ügyosztály az egyszer már lezárt, felderítetlenül maradt ügyek újravizsgálására, Carlt ennek élére száműzik a pinceszintre. Az íróasztalára halmozott poros dossziék közül minden lelkesedés nélkül húzza elő egy népszerű politikusnő évekkel ezelőtti eltűnésének anyagát. A nőt utoljára egy komp fedélzetén látták értelmi fogyatékos öccsével. A rendőrség álláspontja szerint a csinos, harmincas Merete Lynggaard nagy valószínűséggel a tengerbe esett, bár a teste sosem került elő.

Miután Carl Mørk és egyetlen segítsége, az eredetileg kávéfőzésre és takarításra mellé beosztott Assad munkához lát, csakhamar megdöbbentő részletek kerülnek felszínre. Ám annak kiderítése, hogy mi történt valójában, szinte lehetetlennek tűnik…

A hangoskönyvet 7×5 fejeztben jelentetem meg a szokásos hétfő-szerda-péntek ütemezéssel. 

A hangoskönyv hangfájljai itt tölthetőek le:

1-5-fejezet-Nyomtalanul

6-10-fejezet–Nyomtalanu

11-15-fejezet-Nyomtalanul

16-20-fejezet-Nyomtalanul

21-25-fejezet-Nyomtalanul

26-30-fejezet-Nyomtalanul

31-35-fejezet-Nyomtalanul

36-40-fejezet-Nyomtalanul

 

9 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Nagyon köszönöm ezt a kiváló felolvasást ezzel a kellemes orgánummal. Már több hangoskönyvet meghallgattam az Ön előadásában valamennyi nagy hatással volt rám. Örülök ,hogy ismét megtalálható.

  2. Nagyon szépen köszönöm. A skandináv krimik világa kicsit messze állt tőlem, de nagyon kellemesen csalódtam. A felolvasás tökéletes volt, mint mindig.

  3. Köszönöm szépen a felolvasást, és a könyvet! Kb fél éve találtam rá az „uncleNick” könyvekre, azóta csak ezeket hallgatom, sorba mindet, amit találok.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

További hangoskönyvek